Orbán szabadrabló üzemmódra kapcsolt

Úgy tűnik, az állami megrendelések, a trafikok, a takarékszövetkezetek, a földek, a szerencsejáték-piac és a nyugdíjvagyon eltüntetése is kevés volt Orbán Viktornak ahhoz, hogy kifizesse a fideszes/lopeszes hadurakat és hű kiszolgálóikat. Ezért kormányzása utolsó hónapjaiban a 2002 elején már tapasztalt szabadrabló üzemmódra kapcsolt.

Miután kormányával az elmúlt 4 évben mindent mozdíthatót ellopott, sőt a földek esetében még a mozdíthatatlant is, jöttek az állami cégek élén tanyázó fideszes kádereknek kiosztogatott óriásprémiumok, majd a végkielégítések adójának radikális csökkentése. Az uralmát lopásra berendező Orbán Viktor most mindjárt lapot alapít.


Vajon mennyiből és kinek a zsebéből finanszíroznák ezt" A kérdés Navracsics Tibor igazságügy miniszternek szól, aki a veszprémi választókerületében már javában osztogatja a minisztériumi támogatásokat, és a hírek szerint Orbán lapját is két kézzel pénzeli.


Felszólítjuk Navracsics Tibort, hogy határolódjon el a Magyar Krónika aberrált ötletétől, vagy ismerje be, hogy a lapnak álcázott méregdrága propagandakiadvány csak a legújabb megoldás arra, hogy a süllyedő hajóról menekülő fideszes/lopeszes pártkatonákat kifizessék!


Magyar Krónikára egyébként már nincs szükség, mert van: minden este látható, hallható. Úgy hívják: M1 Híradó. Érdemes bele-belenézni, hogy lássuk, vajon mekkora örömhír lesz a velejéig korrupt, romlott és hazug Orbán-kormány leváltása.






Cikk megjelenésének dátuma: 2014. 01. 07.
Cikk forrása

2014. január

© 2013 Kié legyen a föld?