AZ ÁLLAMI FÖLDEK ÜGYÉBEN tesztelik a magyarok szellemi képességeit

Mert ha valaki elhiszi, hogy az a magyar gazdálkodók és a magyar föld védelme, hogy odaadjuk ajándékba az állami földvagyont a műkörmösöknek, tetőfedőknek és milliárdos gázszerelőknek - az sürgősen menjen orvoshoz.


Ezért az alábbi cikk nem tekinthető másnak, mint kísérletnek, hogy vajon gyengeelméjű-e a magyar nép:


http://magyarhirlap.hu/cikk/30901/Tamogatjak_a_magyar_fold_vedelmet


A NAK (Nemzeti Agrárgazdasági Kamara) botrányok sorozatával felülről  létrehozott, ezért  nem legitim szervezet. Már a kamarai törvény elfogadása is botrányos volt, a megalakulása, és a tisztségviselők megválasztása pedig egyenesen vicc. Egyetlen listára (a MAGOSZ listájára) lehetett szavazni, így a tagok távolmaradásukkal, illetve érvénytelen szavazat leadásával tiltakoztak. A szavazásra jogosultak 7 %-a ment el, és közülük is 1000 ember érvénytelen szavazatot adott le (az egy listára…). Így „választották meg” fontos pozíciókba közismert oligarchák embereit.


http://www.kielegyenafold.hu/eta.php...id=11773


Az állami földek ügyében az Élőlánc Magyarországért nyilatkozata vezet vissza a józan ész birodalmába, miszerint:


„A privatizáció szükségességét indokló érvelések félrevezetőek és álságosak. Az állami földeknek, más országokhoz hasonlóan, a nemzet egészének érdekét kell szolgálniuk rövid és hosszú távon egyaránt. Követeljük ezért az állami földek állami tulajdonban tartását és a csalárd pályáztatás eredményeinek megsemmisítését." (http://os.mti.hu/hirek/108988/os-az_elolanc_magyarorszagert_kozlemenye)


Mezőfalva, 2015. július 24.

Ács Sándorné


Cikk megjelenésének dátuma: 2015. 07. 24.

2015. július

© 2013 Kié legyen a föld?