Legalább 1 millió aláírás a cél

Pártszimpátiától független, józanul gondolkodó magyar emberek csatlakoztak a Fidesz aláírásgyűjtési akciójához - mondta Bitay Márton szerdán este Nagybajomban. Az állami földekért felelős államtitkár kiemelte: a bevándorlási hullámtól nemcsak Magyarországot, hanem egész Európát meg kellene védeni. Móring József Attila, a térség országgyűlési képviselője hangsúlyozta: a Marcali központú választókerületben már több mint 10 ezren írták alá a betelepítési kvóta elleni ívet.

A kormány nem fogja megengedni, hogy menekülteket toloncoljanak vissza hazánkban. Ehhez azonban az kell, hogy a magyar emberek aláírásukkal is támogassák a Védjük meg az ország kezdeményezést - hangsúlyozta Bitay Márton. Az állami földekért felelős államtitkár kiemelte: nemcsak hazánk, hanem Európa sem bírja el a jelenlegi emberáradatot.


Bitay Márton, állami földekért felelős államtitkár:

Van egy befogadóképessége ennek a kultúrának, van egy nagyon fontos határa, amire azt kell mondanunk, hogy eddig és ne tovább. Az, hogy ellenőrizetlenül, átvizsgálás nélkül, azt hogy honnan milyen szándékkal érkezik, ezeknek az alapvető ismerete nélkül vagy egy egyszerű regisztráció nélkül nem lehet néptömegeket beengedni sem az országokba, sem a kontinensekre.Hozzátette: az elmúlt hetek eseményei után pedig érdemes még óvatosabbnak lenni. Hiszen mára már nem kérdés, hogy a bevándorlási hullámmal együtt terroristák is érkeztek az öreg kontinensre. Úgy tűnik, ezt a veszélyt a somogyi emberek is érzik, hiszen a Marcali központú választókerületben már 10 ezren támogatták a bevándorlási kvóta elleni aláírásgyűjtő ívet.


Móring József Attila országgyűlési képviselő - KDNP:

Ezek a számadatok azt támasztják alá, hogy a kormány helyesen döntött, amikor a nemzeti konzultáció alapján azt tűzte ki célul, hogy meg kell védeni az országot és ezt a migráns áradatot az ellenőrzés nélkül az országba érkező gazdasági menekülteket, azokat nem kell, nem szabad beengedni, mert ez az ország kárára válik.Móring József Attila kiemelte: országosan eddig már 800 ezer aláírás gyűlt össze, a kormánypártok pedig több, mint egymillió támogatásban bíznak. Ennek ugyanis egyértelmű üzenete van: hazánk nem kér a bevándorlási kvótából.Cikk megjelenésének dátuma: 2015. 11. 26.
Cikk forrása

2015. november

© 2013 Kié legyen a föld?