Kedves Csoport Tagok!

Gőgös Zoltán és az MSZP ma indította el hivatalosan az aláírásgyűjtési kampányt a föld népszavazáshoz az alábbi kérdésről:


"Egyetért-e Ön azzal, hogy az Országgyűlés alkosson törvényt az állami tulajdonban álló termőföldek értékesítésének a tilalmáról..."


Ez a népszavazási kezdeményezés történelmi jelentőségű, mert ezáltal a magyar nép visszakaphatja azt a jogot, hogy dönthessen az állami földek megtartásáról. (A kormány 2015. augusztusában a parlament megkerülésével döntött az állami földek eladásáról - így még az országgyűlési képviselőknek sem volt joguk dönteni, ebben a sorskérdésben.)


MOST RAJTUNK MÚLIK, hogy lesz-e népszavazás: 200.000 aláírásra van szükség!


ARRA KÉREK MINDENKIT, HOGY JELEZZE NEKEM, HA TUD SEGÍTENI ABBAN, HOGY AZ ORSZÁG KÜLÖNBÖZŐ PONTJAIN LEADHATÓAK LEGYENEK AZ ALÁÍRÁSI ÍVEK, ILLETVE ABBAN, HOGY UTCÁN, VAGY MÁS NYILVÁNOS HELYEN IS ALÁ LEHESSEN ÍRNI AZ ÍVEKET. Mindenki a maga településén segíthet ebben.


Az aláíró ív letölthető a www.elolanc.hu, vagy a www.kielegyenafold.hu honlapokról.


AZZAL IS tudnak segíteni, hogy saját környezetükben minél több embert bevonnak a gyűjtésbe.


Kérem, hogy aki vállalja, hogy segít - e-mailben adja meg a következő adatokat AZ ALÁBBI E-MAIL CÍMRE: acsne.eva@gmail.com


Név:
Település:
Telefonszám:
E-mail cím:


A jövő hét végén készítjük el az összesítést, és alakítjuk ki az aláírásgyűjtő hálózatot, és ezután döntünk a továbbiakról - arról, hogy hogyan kerülnek majd az aláírások Gőgös Zoltán kezébe - mert az aláírt íveket neki - a kezdeményezőnek kell majd leadni a Választási Bizottságnak.


Az adatokat kizárólag az aláírásgyűjtés technikai lebonyolításához szükséges kapcsolattartáshoz használjuk fel.


Időközben más pártok és civil szervezetek is bejelentették, hogy beállnak az aláírásgyűjtésbe (LMP, PM, Greenpeace).


Ne zavarjon meg senkit az, hogy az MSZP egy másik népszavazáshoz is gyűjt aláírásokat:
Kész Zoltán országgyűlési képviselő kérdése így hangzik: "Egyetért Ön azzal, hogy a nemzeti vagyonról szóló 2011. évi CXCVI. törvény 2. számú mellékletében meghatározott gazdasági társasággal foglalkoztatási jogviszonyban álló természetes személy havonta legfeljebb bruttó 2 millió forint összegű javadalmazásban részesülhessen..."


Mi a FÖLD népszavazáshoz gyűjtünk, de bárki támogathatja a másik kérdést is, ha akarja - azzal is egyet lehet érteni.


Cikk megjelenésének dátuma: 2016. 03. 31.

© 2013 Kié legyen a föld?