A tisztességes családoknak biztosítsák a trafikkoncessziókat! - MSZP

Az MSZP felszólítja Lázár Jánost, a Miniszterelnökséget vezető államtitkárt, hogy "fogja vissza a földeket, az állami beszerzéseket, a kaszinókat, a takarékszövetkezeteket és a trafikok nagyját már lenyúló fideszes vállalkozókat, hogy végre a tisztességes családok juthassanak megélhetéshez!" 

A szocialista párt szóvivője ezt szerdai közleményében tudatta az MTI-vel, amelyet azzal kapcsolatban küldött, hogy megjelent a dohánytermék-kiskereskedelmi jogosultság átengedéséről szóló nyilvános koncessziós pályázat azon jogosultságokra, ahol korábban nem volt nyertes. 
Kormos Kata a közleményében azt is követelte a kormánytól, hogy tegye nyilvánossá, hány trafikot nyertek a kormány tagjai, az államtitkárok és helyetteseik családjai! "A 2014-es választások után az MSZP igazságot fog szolgáltatni mindenkinek, akit a Fidesz meglopott és kisemmizett" - olvasható a kommünikében. A szóvivő szerint az Orbán-kormány 2013-ban csaknem 40 ezer korábbi tisztességes trafikost semmizett ki és felvirágoztatta a feketepiacot. 
Ma jelent meg 992 településre a dohánytermék-kiskereskedelmi jogosultság átengedéséről szóló nyilvános koncessziós pályázati kiírás.


Cikk megjelenésének dátuma: 2013. 12. 18.

Régebbi hírek

© 2013 Kié legyen a föld?